Одржан састанак са директором ЗДП „Електро-Бијељина“ и директором ЕДБ „Власеница“

Дана 30.08.2017. године у канцеларији начелника општине Хан Пијесак Влада Остојића одржан је састанак са директором ЗДП ,,Електро-Бијељина“ Недељком Ћорићем и директором ЕДБ ,,Власеница“ Горданом Трампић. На састанку су присуствовали директори ЈЗУ Дом здравља ,,Др Миленко Наранчић“ Радојка Голијан и ЈКП ,,Краљева Гора“ Ивана Максимовић.
Тема састанка је била упознавање директора ЗДП „Електро-Бијељина“ Недељка Ћорића са потребама побољшања електрификације на подручју општине Хан Пијесак и превазилажења проблема дуговања ЈЗУ Дом здравља ,,Др Миленко Наранчић“ и ЈКП ,,Краљева Гора“ за испоручену електричну енергију.
Начелник општине се захвалио директорима Недељку Ћорићу и Гордани Трампић на доброј сарадњи и на до сада одрађеним радовима на електрификацији куће породице Голијан у Невачкој, тачније на Брдима и радовима на трафо станици са прикључцима далековода у селу Кусаче. Начелник је именоване такође упознао са проблемима у снабдијевању електричном енергијом у селу Мркаљи и селу Речице.
Рјешавање проблема дугова за испоручену електричну енергију ЈЗУ Дом здравља ,,Др Миленко Наранчић“ и ЈКП ,,Краљева Гора“ према ЗДП „Електро-Бијељина“ биће рјешен путем плаћања дуга на рате и уз финансијску помоћ општине Хан Пијесак.