Јавни позив за суфинансирање пројеката санације и реконструкције објеката са заједницама етажних власника у 2023. години

Поштовани суграђани као и у претходне двије године Начелник општине Хан Пијесак на основу Програма суфинансирања пројеката санације и реконструкције објеката са заједницама етажних власника у 2023. години расписује Јавни позив за суфинансирање пројеката санације и реконструкције објеката са заједницама етажних власника. Право учешћа на јавном позиву имају све заједнице етажних власника које су регистроване код надлежног Одјељења за управљање развојем, привреду, финансије и друштвене дјелатности Општинске управе Општине Хан Пијесак. Пријаве на јавни позив доставити лично на протокол или путем поште на адресу Општине. Рок за подношење пријава је до 26.06.2023. године.
У прилогу објаве или у просторијама Општинске управе можете преузети образац пријаве, форму изјаве о обезбјеђењу средстава и форму одлуке о учешћу ЗЕВ на Јавном позиву који су саставни дио обавезне документације.

Јавни позив за суфинансирање пројеката ЗЕВ

Форма Одлуке о учешћу ЗЕВ на Јавном позиву за суф. прој. у 2022.г. (1)

Форма- изјава ЗЕВ – Copy

ЗЕВ-Образац пријаве 2023