Планинарски објекат ``Колиба``

Планинарски објекат „Колиба“, за смјештај планинара и осталих љубитеља природе, у

селу Кусаче, удаљен 6km од Хан Пијеска, у нетакнутом природном окружењу. Капацитет за максимално 15 људи. У власништву Планинарског друштва „Јавор-Сунчана планина“ из Хан Пијеска.
Друштво организује двије значајније манифестације током године: Други викенд јула – „УСПОН НА ВЕЛИКИ ЖЕП“, највиши врх планине Јавор, и Први викенд септембра „ВРАНИ КАМЕН, шетња до српског војничког гробља из Првог Свјетског рата“.

Током цијеле године, за посјетиоце организујемо, излете на кањон Дрине, са посјетом чувеном мосту на Жепи, о којем је писао Андрић.

Све информације на контакт: 065/907-973

Планински камп - Јазавчије рупе

Планински камп – Јазавчије рупе се налази селу Мало поље смјештеном око 12 километара од Хан Пијеска, испод планинског врха Игришта. Садржаји у кампу су разнородни у зависности од доба године и афинитета гостију. Посјетиоци имају прилику да скијају, уживају у пријатној клими и готово нетакнутој природи, paintball забави, панорамској вожњи теренским возилом, пјешачењу и планинарењу кроз скоро непрегледно пространство црногоричне шуме.
Камп зими биљежи нарочито повећану посјету када је активна ски стаза.
Осим смјештајног и рекреативног карактера суботом се у Кампу организају рок свирке.
Јазавчије рупе на Booking.com
Јазавчије рупе на Instagramu

Forest camp - Музички фестивал алтернативне рок музике

Камп Јазавчије рупе – Фестивал „Forest camp 2019“

Крајем мјесеца јула у Планинском кампу Јазавчије рупе се одвија музички фестивал „Forest camp“ који окупља извођаче и слушаоце алтернативне музике.
„Forest camp“ је замишљен као спој музике и камповања уз који се организују и друге активности попут планинарских шетњи.
Претходних година су на фестивалу наступали бројни бендови из региона, међу којима и Бијесови, M.O.R.T, Сопот, Jindas, Diving Hill, Зелен патак, те други.
Фестивал краси опуштена атмосфера у којој је у Кампу гостима омогућено бесплатно постављање шатора, унос хране и роштиља.

Јазавчије рупе на Booking.com
Јазавчије рупе на Instagramu

Старина

Цркве