Изградња и санација објеката на три локације у Хан Пијеску

На захтјев општине Хан Пијесак „Зворникпутеви“ су започели санацију пјешачког острва, које се налази на магистралном путу М-19, код табле на улазу у Хан Пијесак. На наведеној локацији често долази до полукружног окретања теретних моторних возила, а са друге стране је непрегледна кривина, па се приступило санацији (издизању острва) како би се спријечило полукружно окретање, те тако омогућило безбједније одвијање саобраћаја.

Недалеко одатле, на улазу у Хан Пијесак из правца Власенице, код бившег „Транспорта“, започета је изградња продавнице сувенира и домаћих производа. Средства за изградњу продавнице планирана су буџетом општине Хан Пијесак, а циљ је лакша дистрибуција производа наших, све успјешнијих, пољопривредних произвођача и ситних занатлија.

Такође, приступило се и санацији зграде бившег „Комитета“, која је лицитацијом продата физичком лицу, уз услов обавезног привођења објекта намјени. Власник објекта је започео прву фазу санације, која ће обухватити санацију крова и каменог зида.