Позив за пријаву за подјелу сјеменских пакета - Архива

У складу са Закључком Републичком штаба за ванредне ситуације, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске реализује ванредну мјеру подршке пољопривредној производњи путем подјеле сјеменских пакета за потребе малих пољопривредних газдинстава.

Подршка је намијењена за осјетљиво становништво и популацију која је највише погођена тренутном ситуацијом. С обзиром да се ради о бесплатним пакетима помоћи, приликом избора корисника приоритет имају социјалне категорије, као што су вишечлане породице, самохрани родитељи, особе које су стицајем околности изгубиле посао, материјално необезбијеђенa домаћинства која немају редовна примања, примаоци социјалне помоћи и остале рањиве категорије које имају на располагању пола дунума земљишта за садњу поврћа.

Позивамо све заинтересоване, који спадају у наведене категорије, да се што хитније, најкасније до 02.04.2020. (четвртак) пријаве у општину Хан Пијесак, самосталном стручном сараднику за пољопривреду,  на број телефона 057 557 108.

Детаљније о садржају пакета на слици која је у прилогу.