XXVIII редовнa сједницa Скупштине општине Хан Пијесак

На сједници Скупштине општине  одржаној 02.08.2019 године предложени Дневни ред на приједлог Комисије за избор и именовање допуњен је са 4 тачке те једногласно усвојен.

Извод из записника са XXVII редовне сједнице Скупштине општине Хан Пијесак одржане дана 21.06.2019 године усвојен  је једногласно.

Једногласно, усвојен је и Закључак о додјели признања поводом 9. Августа, св. Пантелејмона Дана општине, Одлука о расписивању Поновног јавног конкурса за избор и именовање Надзорног одбора  ЈКП ,,Краљева Гора“ д.о.о., Одлука о утврђивању критеријума за избор и именовање Надзорног одбора ЈКП ,,Краљева Гора“ д.о.о. Хан Пијесак, текст Поновног јавног конкурса за избор и именовање Надзорног одбора  ЈКП ,,Краљева Гора“ д.о.о. Хан Пијесак, Одлука о именовању Комисије за спровођење поступка избора и именовања Надзорног одбора.

Већином гласова усвојена  је Одлука о промјени назива објекта и Извјештај о остварењу годишњег плана имплементације стратегија локалног развоја општине Хан Пијесак за 2018. Годину

Одборницима су уручене позивнице поводом Дана општине св. Пантелејмона 09.08.2019.